Kändisspotting med Patrik, del 19

Vem: Bockstensmannen

Var: Buss 53

Kommentar: Okej, det var kanske inte den riktiga Bockstensmannen, han lär väl ligga på nåt museeum och sola sig i kändisglansen, men det var den äldsta (eller "gamlaste" som de som inte fått G i Engelska A brukar säga) och skröpligaste gubbe jag någonsin sett. Det var verkligen Nils-Petter Sundgren-klass

Och åka buss skulle han! Han rörde sig långsammare än en sittstrejkande snigel och det kändes som en evighet innan han hade parkerat sin rullator och satt sig ner på ett säte. Det var dock lite fint att se hur nästan hela bussen förbarade sig över gamlingens öde. Folk gav plats, räckte fram hjälpande händer och när den lite ivriga busschaffisen körde iväg med ett ryck var det till och med en herre som utstötte ett "Öhh, ta det lugnt, vi har ett lik här" (ungefär...)

Men jag måste säga att jag är imponerad över "Bockstensmannen". Inte alla i det skicket som skulle bemöda sig att ta bussen ner till city, hänga på plattan och ragga brudar (eller vad han nu skulle göra). Och gubben måste vara en jävel på schack, med tanke på hur många gånger han lär ha vunnit mot Döden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0