Bloggteatern ger: Dagens lögn

En lite lustig scen spelades upp idag i en av datasalarna i L-huset. Betänk att det är riktigt uselt väder här i Sundsvall, grått och regnigt.

Det råder ett stilla lugn i datasal L109 på Åkroken, endast smatter från tangentbord och musklick hörs i den sömniga lokalen. Men så ringer en mobil och en kille mitt i salen svarar. Han pratar ganska högt och vi andra har inga problem att höra vad han säger. Samtalet är dock inget värst spännande så vi andra tjuvlyssnar bara lite slött...

Men plötsligt, som en blixt från klar himmel, levererar killen på fullaste allvar en lögn som får ALLA att rycka till:
- Jaså, ni har regn i Stockholm! Då borde vi dela med oss lite, för vi har blå himmel och solen skiner!

Smått chockade av den uppenbara lögnen om vädret tittar vi andra på varandra med undrande blickar, samtidigt som killen pratar vidare utan att verka vilja medge att lögnen var ett skämt. Kan han verkligen mena allvar? Jag kan bara inte hålla mig och säger halvhögt:
- Fan, vad han ljuger! 

Mycket mer än så hände inte, men maken till lögn hade vi i datasal L109 inte hört tidigare. Det ska poängteras att killen på fullaste allvar ljög om att det var solsken här i Sundsvall och gav ingen som helst antydan av att det skulle vara ett skämt. Man får hoppas att den unge herrn inte är så skenhelig i vanliga fall.


Kommentarer
Postat av: magnus

Då måste jag berätta att här i Umeå snöar det ja giorde i alla fall. har nog snart 15-20cm tur att man inte bor i södern (sundsval) verkar som ni kan ta fram kortbyxorna!

2008-01-09 @ 17:30:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0