Carola: "Beltráns mandom var inne"

Av någon outgrundlig anledning blåser HD.se på för fulla muggar med Tito Beltráns rättegång. Artiklar i drivor, webb-TV mm, mm. Varför?

Hur som helst, så blir det hela lite komiskt tack vare rubriker som "Beltrán ser samlad ut",  "Béltrans mandom var inne" och det faktum att det är en kändisspäckad rättegång utan dess like. Beltrán, Thomas Bodström, Bert Karlsson, Maria Lundqvist, Lill Lindfors, Carola, Anders Berglund, Robert Wells mfl.. Det är ju hela Rhapsody in rock!

Som jag ser det är det bara en tidsfråga innan Bodström kallar in hela Baltic Symphony Orchestra för att vittna. Frågan är dock hur man ska få in hela symfoniorkestern i vittnesbåset. 30-35 balter med tillhörande slagverk, tromboner och klarinetter kräver trots allt viss utrymme. Och det hjälper nog inte att Tito Beltrán tar liten plats...

Jag är lite nyfiken på om Robert Wells hade med sig en liten synth till vittnesbåset. Han kan väl inte uttrycka sig utan ett klaviatur? Eller?

Det är dock en stor överraskning att Sverige mest mediekåta jurist, Leif Silbersky, inte är med på ett hörn. Så fort det vankas en chans till att synas i TV verkar ju Silbersky dyka upp! Silbersky skulle annars vara en ganska passande advokat till Beltrán. Båda mäter ju cirka 1,50 i strumplästen...

Hursomhaver måste rättegången vara guld värd för Ystad (där hela spektaklet äger rum). Så många kändisar i stan samtidgt borde locka paparazzis, kändiswannabees och Carola-fans i tusentals. Och räknar man med att varje besökare lägger X antal kr/dag på mat så... Ja, ni fattar poängen. Mycket pengar åt näringsidkarna i Ystad blir det!

Men hur löser man problemet med alla rabiata Carola-fans? Tårgas eller gummikulor? Det blir en tuff nöt för polisen att knäcka... Jag röstar på att man kallar in tyngre artilleri!

Kommentarer
Postat av: Jonas Svedin

"Det är dock en stor överraskning att Sverige mest mediekåta jurist, Leif Silbersky..." Ack så fel du har. Silbersky får bara vara med tack vare sin kompetens. Sveriges mest mediekåta jurist är helt klart Pelle Svensson. Nu har det varit tyst om honom ett tag, men vänta bara. Snart kommer han komma med något som ger rubriker. Jag sätter fem spänn på att det gäller Sture Ragnar Bergwall aka Thomas Quick.

2008-01-16 @ 21:29:42
URL: http://jonassvedin.blogg.se
Postat av: Anonym

Hej Patrik! Gå in på youtube. Hitta det klippet du vill ha. Klicka på "embed" som finns till höger. Välj "kopiera". Gå in i din blogg. Öppna ett nytt inlägg. Välj HTML som finns i menyn för det nya inlägget. Då öppnas ett nytt fönster. Klistra in. Välj uppdatera och VOILA! Du kan behöva förhandsvisa för att se klippet! (Rutan ser tom ut) Try it:)

2008-01-16 @ 23:15:45
Postat av: AndersP

Nu ska jag lära dig en sak om Leif Silbersky här va. Men först måste vi inleda med att, Tito är oskyldig. Varför? Av just den anledning du har kommit fram till. Leif är inte där. Leif försvarar bara dom som är skyldigt. Får de skyldiga att gå fria.

Ingen skuld, Inget intresse. Leifs Motto.

2008-01-18 @ 11:29:26
URL: http://troxic.net
Postat av: Jonas Svedin

Låt mig säga: Vad var det jag sa!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1669207.ab

2008-01-21 @ 13:54:34
URL: http://jonassvedin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0