Skandalscener på nyårsfest

Länge såg nyårsfesten hos Lamberth & Emelie ut att bli en lugn och sansad historia men idyllen krossades av två rutinerade herrar med dåligt ölsinne.

Klockan hade passerat tolvslaget när den annars så timide och korrekte Andreas "Ante" Paulsson fullständigt tappade kontrollen över alkoholen och tvingades uppsöka badrummet för att, så att säga, tillbedja porslinsguden. Skandalen var ett faktum och "Ante", som tidigare under kvällen uppträtt mycket berusat, fick känna hur det är att vara illamående utöver det vanliga. "Jag har aldrig mått så här dåligt!" vrålade lundastudenten och kastade sig in på toaletten för att ännu en gång köra buss.

Är Paulssons ur form?
Chockade festdeltagare drog omedelbart paralleller till festen den 29:e då lillebror Paulsson, "Pålle", inmundigade alltför mycket alkoholhaltiga drycker och tvingades kasta in handuken vid tolvsnåret och kasta upp utanför Bahnhof. Frågan är om detta är en trend som kommer att hålla i sig och om Therese "Tisen" Paulsson således är nästa familjemedlem att tillbedja porslinsguden.

Björn - en dålig taktiker
Den andra skandalmakaren under nyårsfesten var inte helt oväntat den notoriske häradsbetäckaren Björn. Efter en serie av dåliga beslut och taktikmissar som innefattade umgänge med en kvinnlig festdeltagare, blev Björn tvungen fly hals över huvud för att undgå den uppretade festensamblens raseri. Istället fick han, som så många gånger förut, uppsöka Bahnhof.

Rykten om bortamatch
Väl på Bahnhof lyckades skandalmannen, enligt ännu obekräftade uppgifter, snärja en kvinna och tillförskansa sig en så kallad "bortamatch". Det är dock oklart om bortamatchen var "en kryssning i Västindien" eller helt enkelt "en enkel bussresa till Örkelljunga".

Vi har under dagen försökt att nå "Ante" och Björn men utan resultat.

Kommentarer
Postat av: ante

jaja... bjuder på den kvällen Frohm. Som tur är kommer jag aldrig att växa upp och då får man ta ett par kvällar som gårdagen med i paketet.

2008-01-01 @ 22:34:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0