Det bara rullar på!

Idag har jag varit på blixtvisit i Stockholm och avverkat en jobbintervju på Oriflame och sagt hej till My. Om det gick bra på intervjun? Svårt att svara på, men det kändes OK. Kanske skulle jag aldrig sagt det är om att slaveriet borde återinföras och att kvinnor inte borde ha rösträtt...

Ännu roligare var dock att vi (jag, Felicia, Emma och Maria) har fått besked att Johan Adam primärt vill köpa VÅR  logotyp och eventuellt vissa andra delar i vårt koncept! Sjukt! Detta innebär att jag och Felicia har plockat hem två vinster (dvs att en riktig kund vill köpa något vi gjort i skolan) under vår studietid. Om det betyder att vi är jävligt bra eller bara mainstream har jag dock svårt att svara på.

Fan, det bara rullar på nu! Och imorgon är det taco-buffé med pågarna. Då spelar det ingen roll att de fyra Trisslotter som jag skrapade idag gav noll utdelning.

Förresten, löste korsord på tåget hem från Stockholm och kom fram till att man måste plocka fram sina bästa Ingvar Oldsberg-kvaliteer för att lösa vissa knepigheter/ordvitsar. Jag menar, det krävs lite På spåret-tankegångar för att inse att  "mätt med framgång" blir "stegat" och att "bakgrund" blir "deg".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0